Vodeći gradski SUV obnovljen je i potvrđuje svoj međunarodni status. Ovaj pionir u segmentu gradskih SUV-a od svojega je predstavljanja 2013. prodan u 1,5* milijuna primjeraka u više od 90 zemalja. Ubrzo je postao najprodavanije vozilo u segmentu u Europi.

Kako bi se novi CAPTUR istaknuo na iznimno konkurentnom tržištu, identitet kojemu duguje dosadašnji uspjeh sada je znatno osnažen. Obnovljeni CAPTUR krase još modernije linije SUV-a koje mu daju atletski i dinamičan izgled. I dalje prilagodljivi CAPTUR doživio je revoluciju u unutrašnjosti te postao još privlačniji zahvaljujući naprednijoj tehnologiji i povećanom dojmu kvalitete. Njegove su značajke dostojne modela najviše klase.

Zahvaljujući međunarodnoj prepoznatljivosti, CAPTUR se može smatrati pravim svjetskim proizvodom. Osim što se već prodaje na svakom kontinentu, odsad će se novi CAPTUR proizvoditi i u Kini, strateški važnoj regiji Grupe i na svakom će tržištu biti poznat pod istim imenom.

Tehnološke značajke novog Captura počivaju na tri stupa mobilnosti budućnosti, predstavljena u strateškom planu:

  • elektrificirani pogon – do kraja provedbe plana Grupa Renault u svojoj će ponudi nuditi 12 elektrificiranih modela. Novi CAPTUR bit će prvi Renaultov model pokretan plug-in hibridnim motorom E-TECH Plug-in, razvijenim u suradnji s Alijansom.
  • povezanost – do kraja provedbe plana sva će vozila prisutna na Renaultovim ključnim tržištima biti povezana. Novi CAPTUR te napore najbolje pokazuje svojim povezanim multimedijskim sustavom i ekosustavom Renault EASY CONNECT.
  • autonomija – do kraja provedbe plana Grupa Renault na tržište će staviti 15 modela opremljenih tehnologijom za autonomnu vožnju. Novi CAPTUR bit će pionir koji će uvesti te tehnologije. CAPTUR i CLIO učinit će sustave za pomoć u vožnji, koji će dovesti i do autonomne vožnje, dostupima širokom krugu kupaca.

Novi CAPTUR okosnica je strategije usmjerene na jačanje sinergije u Alijansi. Strategija uključuje razvoj tehnologija i integraciju novih platformi poput platforme CMF-B na kojoj je novi Captur konstruiran. Nova električna i elektronička arhitektura platforme CMF-B omogućuje ugradnju najnovijih naprednih sustava kako bi se ispunili zahtjevi tržišta.

Slobodno nas možete nazvati ODMAH

Prijavite se za naše novosti!

    (Vaše podatke ne delimo ni sa kim.)